Evenementen


België en Belgen...in de ogen van Nederlanders

Het “dichtstbijzijnde” buurland van Nederland is België.De historische banden tussen beide landen zijn nog steeds in leven.


Lees verder

„Mijn molen”

Tijdens het doornemen van de laatste uitgave van de Pracus werd mijn aandacht op een gegeven moment gevestigd op de uitnodiging van de redactie om deel te nemen aan de schrijfwedstrijd onder de titel: “Het verhaal over de molen van E&A”.


Lees verder

Cursus Nederlandse taal en opleiding assistent logistiek

Met een groep collega’s van E&A zijn we op drie juni begonnen aan de cursus Nederlandse taal op het DC van AH in Geldermalsen.


Lees verder

RTG: Rondetafelgesprekken

In de laatste editie van de Pracus heeft het management  van E&A het voorstel uitgebracht om een groep vertegenwoordigers (ambassadeurs) van alle vestigingen te vormen die de flexwerkers zouden vertegenwoordigen. 


Lees verder

Smakelijke paddenstoelen?

Het is najaar en dus paddenstoelentijd hoor ik jullie zeggen. Ja natuurlijk dat is zo, maar niet in Nederland!


Lees verder

Een hoop afval...

Hoewel? Met die Poolse bossen gaat het ook niet al te best de laatste tijd... En in sommige gevallen hebben we dat te danken aan „creatieve” Nederlanders. Nederland staat namelijk bekend om zijn export en als we de zaak van een tweetal Nederlandse „businessmannen” uit Groningen bekijken dan komen we tot de conclusie dat je alles en overal kan exporteren.


Lees verder
facebook