RTG: Rondetafelgesprekken

In de laatste editie van de Pracus heeft het management  van E&A het voorstel uitgebracht om een groep vertegenwoordigers (ambassadeurs) van alle vestigingen te vormen die de flexwerkers zouden vertegenwoordigen. In de eerste instantie zouden deze personen worden gezocht uit de groep winnaars van de Nieuwjaarsloterij. Hieruit zijn verschillende personen naar voren gekomen, maar een enkele winnaar wilde deze uitdaging niet aan en anderen zijn reeds naar Polen vertrokken. Daarom roepen wij bij deze medewerkers van de vestigingen die nog geen ambassadeur hebben om zich aan te melden voor die rol. Op het moment gaat het om de volgende vestigingen:

- E&A Hoogeveen

- E&A Nistelrode

- E&A Barendrecht

- E&A Haarlem

- E&A AHDCG

- E&A LVC

Geïnteresseerden verzoeken wij om persoonlijk contact op te nemen met  de beheerder operationele zaken Marcin Kruszynski: mkruszynski@eena.nl,  tel. 0651164547.

E&A is constant op zoek naar positieve ideeën en oplossingen die tot succes en wederzijdse voordelen zullen leiden. Om dit te bewerkstelligen is er dialoog nodig binnen de eigen gelederen. Tot op heden bestond er nog geen platform waar dit uitgewerkt kon worden. Vandaar het initiatief om Rondetafelgesprekken te laten plaatsvinden waar ruimte zal zijn voor beide partijen: flexwerkers en leden van het managementteam. Hier zal iedereen in staat worden gesteld om zijn (en die van andere collega’s) bevindingen, ideeën  en problemen met ons te delen en voorstellen kunnen doen die tot concrete oplossingen kunnen zorgen.

We verwachten dat de Rondetafelgesprekken tot constructieve oplossingen zullen aandragen en ervoor zullen zorgen dat er  concrete stappen worden ondernomen.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 03-05-2013 en wel op het hoofdkantoor van E&A in Tilburg.

Elke vorm van samenwerking is welkom!

facebook