International Winter Cup 2017


 

Meer dan 700 voetballers en supporters kwamen op 25 februari tezamen in het prachtige sportobject T-Kwadraat in Tilburg.

Allemaal natuurlijk vanwege de 6e Finale van de Domek.nl International Winter Cup – het grote voetbalfestijn welk wederom werd georganiseerd door de Stichting White Eagles. De Stichting heeft niet enkel een voetbalwedstrijd weten op te zetten maar ook een prachtig agenda vol andere leuke attracties voor de toeschouwers, waaronder optredens van „S&S”, „ROGER MARTIN MALUGA” „CZEKON - ŁYSY - KUDŁATY”en veel meer! De strijd om de titel van het beste elftal gingen 30 seniorenteams aan uit Nederland Duitsland en België. Na een spannende competitie op het veld gingen het Nederlandse Laudam en het Belgische Gate 010 door naar de finale. De spelers van beide teams lieten een gelijkwaardig niveau zien maar er mocht maar een winnaar zijn. Dat werd uiteindelijk Gate 010, die ook meteen de hoofdprijs van €500,- binnen wist te halen. Laudam eindigde vanzelfsprekend op de tweede plaats en derde werd FC Sokół Brussel BXL 1 opgevolgd doorFC Sokół Brussel BXL 2, die als vierde eindigde.

De vier winnende teams stonden niet alleen op het podium maar werden daarbij verrast en overgoten door een reeks prijzen en cadeaus die ter beschikking waren gesteld door een van de hoofdsponsors, de firma POWER PROTEIN.


 

Fot. I. Konikowska – Studnia Obrazów

De beste speler werd zonder enige twijfel Puchi Criol van Gate 010. Tot de beste keeper werd Tomas Kokoszko van FC Sokół Brussel BXL 1 benoemd. De fairplay -prijs werd aangeboden door de taalschool UTP en ging naar het elftal uit Tilburg – de White Eagles, die zich op het voetbalveld  galant wisten te gedragen en tijdens het toernooi een attitude hebben laten zien die getuigt van een zeer hoog besef van fairplay.

Allemaal gefeliciteerd en tot weerzien op:

 

facebook